ZORNIK

ZORNIK | Plays ‘One Armed Bandit & More’ – Exclusive try-out

Zornik is sinds een tijdje weer hélemaal terug van weggeweest. Meer nog: Zornik is hot!
En, na 7 jaar hebben ze met ‘Dancing With Yourself’ ook weer een vette nieuwe single! Eind 2023 komt er zelfs een volledig nieuw album aan.

Voor Zornik begon alles met het bereiken van de finale van Humo’s Rock Rally. Singles uit hun debuut, ‘It’s so unreal’, ‘Hey girl’ en ‘Love Affair’ haalden moeiteloos hoge noteringen in hitlijsten als o.a. De Afrekening van StuBru. Om nog maar te zwijgen van de spraakmakende videoclips van deze singles.

De grote doorbraak kwam er echter pas in 2004 met het album “One Armed Bandit’.  
‘Scared of Yourself’, ‘Believe in Me’ en ‘Goodbye’ bezorgden Zornik wederom talloze hitlijstnoteringen en nummer-één posities. Het album katapulteerde de band naar een heuse cultstatus. Wat volgt zijn een rits aan gouden en platina albums, veel awards, tientallen festivals in binnen- en buitenland en hopeloos uitverkochte concerten.

Om de 20e verjaardag van doorbraakalbum ‘One Armed Bandit’ te vieren, spelen de Limburgers in hun nieuwe show het album integraal, van de eerste tot de laatste minuut, aangevuld met een stevige best-of en natuurlijk ook nieuw werk.

In 2024 spelen ze deze show 2 x in een hopeloos uitverkochte AB en doen ze slechts 2 try-outs!
Eén daarvan is op Pelter Skelter! En of we daar trots op zijn!

Verwacht je aan 90 tot 120 minuten Zornik op z’n allerbest. Een try-out met de volledige line-up én lichtshow als ultieme generale repetitie. Een thuismatch voor Koen Buyse en co en voor u een unieke kans om de heren van dichtbij ‘live’ aan het werk te zien in ons eigen Pelt!