GOE VUR IN DEN OTTO + NO PRISONERS + BRLRS

We’re back bitches! Op Zaterdag 4 november 2023 zal Pelt op haar grondvesten daveren. Na een afwezigheid van 30 jaar nemen we de spreekwoordelijke handdoek weer op en stappen vol goei goesting ‘de ring’ in. Voor onze ‘wedergeboorte’ hebben we een mooie avond voor jullie in petto. Meet the artists:

BRLRS

BRLRS – spreek uit Breelers – beschrijft zichzelf als:

“ZANDPUNK VOE JE FRETTER, STRAIGHT OUT OF OSTEND!”

Ze staan synoniem voor gestoorde, rechttoe rechtaan punk-/hardrock met een vette knipoog en klinkt wild, luid en smerig. Slepende grooves, scherpe punk, ontembare krautrock, wilde garagerock, …

Onze terugkomst na 30 jaar afwezigheid zal alvast luid worden ingezet! YIHAAA!

NO PRISONERS

In oktober 2023 volgt hun debuut album. Pelter Skelter wist ze te strikken om het live voor te komen stellen op 4 november. Ontdek No Prisoners vooraleer ze podia als het onze ontgroeid zijn en roep jaren later: ‘Daar was ik bij!’ Da kaartje moest al in uwe zak zitten!

Goe Vur In Den Otto

Sinds 2014 staat Goe Vur In Den Otto garant voor een RAZENDE mix van HARDROCK, HEAVY METAL en PUNK en walsten ze de grootste festivals van België én Nederland plat met hun bulderende en stomende DJ-sets. Zelfs het Sportpaleis moest er aan geloven!


Dit najaar staan Antwerps’ finest Bandana Bad Boys als afsluiter op de affiche van Pelter Skelter. Waarom? Wel omdat de eerste editie in 30 jaar wat ons betreft mag afgesloten worden met een méér dan stevig feestje. Absoluut niet te missen! Een Metalparty pur sang!

DJ Johnny Jailbait en MC Pete Da Bomber zijn er alvast hélemaal klaar voor. Nu enkel u nog!